40.718 Zonnepanelen in Groningen!

Basisadvies

Benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wilt u graag een indicatie van de kosten? Als lid kunt u gratis advies krijgen over zonnepanelen op het dak van uw woning. Dit advies geven we op basis van de beschikbare online gegevens. Heeft u een nieuw huis of een grote verbouwing gehad? Stuur ons dan foto’s en/of bouwtekeningen, zodat we u op afstand toch van een advies kunnen voorzien.

Zonadvies

Kies het uitgebreide zonadvies wanneer u serieuze plannen heeft zonnepanelen aan te schaffen. Één van onze adviseurs komt bij u langs* om de situatie ter plekke te bekijken. U ontvangt een adviesrapport waarin alles staat wat u moet weten over zonnepanelen op uw dak. Bovendien kunnen wij u helpen met het kiezen van de beste offerte. Complete ontzorging dus!

Totaalscan

Wilt u op een voordelige en snelle manier uw woning scannen op energieverbruik? De Totaalscan is een overzichtelijk energierapport met daarin benoemd het indicatieve energielabel van de woning, de energie-index, de besparingsmogelijkheden met investeringskosten en de terugverdientijden. Kortom: een volledig maatwerkrapport dat we onze leden voordelig aan kunnen bieden. Één van onze adviseurs komt bij u langs* om de situatie ter plekke te bekijken.

* Onze energieadviseur kan bij u langskomen, wanneer u in ons werkgebied (Groningen, Haren en Ten Boer) woont.


Basisadvies

€10.-

(basisadvies is gratis voor leden)

Aanmelden


Zonadvies

€60.-

(excl. €10,- lidmaatschap)

Aanmelden


Totaalscan

€115.-

(excl. €10.- lidmaatschap)

Aanmelden

Let op: een basisadvies kunnen wij gratis leveren aan onze leden. Een lidmaatschap kost € 10,- per jaar en is op elk moment opzegbaar. De prijzen van een zonadvies en een totaalscan zijn exclusief de kosten voor een lidmaatschap. Bent u nog geen lid van Grunneger Power, maar wilt u wel graag ons advies ontvangen? Meld u dan eerst hier aan als lid.

Let op: wij zijn geen zonnepanelenleverancier. Wij geven een onafhankelijk advies over zonnepanelen, maar installeren zelf geen panelen. Wel hebben wij voorkeursleveranciers, die wij graag aan u voorstellen. We kunnen u daarnaast helpen met het vergelijken van offertes.

 

Organisaties en VVE’s

Bent u een organisatie of VVE? En wilt u advies over de mogelijkheden om energie te besparen of zelf op te wekken? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met één van onze adviseurs.