40.718 Zonnepanelen in Groningen!

Basisadvies

Benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wilt u graag een indicatie van de kosten? Als lid kunt u gratis advies krijgen over zonnepanelen op het dak van uw woning.

Zonadvies

Kies het uitgebreide zonadvies wanneer u serieuze plannen heeft zonnepanelen aan te schaffen. Een van onze adviseurs komt bij u langs* om de situatie ter plekke te bekijken. U ontvangt een adviesrapport waarin alles staat wat u moet weten. Bovendien helpen wij u met het kiezen van de beste offerte. Complete ontzorging dus!

Totaalscan

Wist u dat het beter isoleren van uw woning vaak goedkoper is dan zonnepanelen? En dat u er bovendien meer geld mee bespaart? Ga voor de energiescan wanneer u graag wilt weten wat de voordeligste mogelijkheden voor uw woning zijn! Een van onze adviseurs komt dan bij u langs* om de situatie ter plekke te bekijken.

* Onze energieadviseur kan bij u langskomen, wanneer u in ons werkgebied (Groningen, Haren en Ten Boer) woont.


Basisadvies

€10.-

(basisadvies is gratis voor leden)

Aanmelden


Zonadvies

€60.-

(excl. €10,- lidmaatschap)

Aanmelden


Totaalscan

€115.-

(excl. €10.- lidmaatschap)

Aanmelden

Let op: een basisadvies kunnen wij gratis leveren aan onze leden. Een lidmaatschap kost € 10,- per jaar en is op elk moment opzegbaar. De prijzen van een zonadvies en een totaalscan zijn exclusief de kosten voor een lidmaatschap. Bent u nog geen lid van Grunneger Power, maar wilt u wel graag ons advies ontvangen? Meld u dan eerst hier aan als lid.

Let op: wij zijn geen zonnepanelenleverancier. Wij geven een onafhankelijk advies over zonnepanelen, maar installeren zelf geen panelen. Wel hebben wij voorkeursleveranciers, die wij graag aan u voorstellen. We kunnen u daarnaast helpen met het vergelijken van offertes.

 

Organisaties en VVE’s

Bent u een organisatie of VVE? En wilt u advies over de mogelijkheden om energie te besparen of zelf op te wekken? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met één van onze adviseurs.