40.718 Zonnepanelen in Groningen!

Basisadvies

Benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wilt u graag een indicatie van de kosten? Als lid kunt u gratis advies krijgen over zonnepanelen op het dak van uw woning. Dit advies geven we op basis van de beschikbare online gegevens. Heeft een een nieuw huis of een grote verbouwing gehad, stuur ons dan de foto’s en/og bouwtekeningen zodat we toch op afstand een basisadvies kunnen geven.

Zonadvies

Kies het uitgebreide zonadvies wanneer u serieuze plannen heeft zonnepanelen aan te schaffen. Een van onze adviseurs komt bij u langs* om de situatie ter plekke te bekijken. U ontvangt een adviesrapport waarin alles staat wat u moet weten over zonnepanelen op uw dak. Bovendien kunnen wij u helpen met het kiezen van de beste offerte. Complete ontzorging dus!

Totaalscan

Wilt u op een voordelige en snelle manier uw woning scannen op energieverbruik?
De Totaalscan is een overzichtelijk energierapport met daarin benoemd het indicatieve energielabel van de woning, de energie-index, de besparingsmogelijkheden met investeringskosten en de terugverdientijden. Kortom een volledig maatwerkrapport dat we onze leden voordelig aan kunnen bieden. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs* om de situatie ter plekke te bekijken.

* Onze energieadviseur kan bij u langskomen, wanneer u in ons werkgebied (Groningen, Haren en Ten Boer) woont.


Basisadvies

€10.-

(basisadvies is gratis voor leden)

Aanmelden


Zonadvies

€60.-

(excl. €10,- lidmaatschap)

Aanmelden


Totaalscan

€115.-

(excl. €10.- lidmaatschap)

Aanmelden

Let op: een basisadvies kunnen wij gratis leveren aan onze leden. Een lidmaatschap kost € 10,- per jaar en is op elk moment opzegbaar. De prijzen van een zonadvies en een totaalscan zijn exclusief de kosten voor een lidmaatschap. Bent u nog geen lid van Grunneger Power, maar wilt u wel graag ons advies ontvangen? Meld u dan eerst hier aan als lid.

Let op: wij zijn geen zonnepanelenleverancier. Wij geven een onafhankelijk advies over zonnepanelen, maar installeren zelf geen panelen. Wel hebben wij voorkeursleveranciers, die wij graag aan u voorstellen. We kunnen u daarnaast helpen met het vergelijken van offertes.

 

Organisaties en VVE’s

Bent u een organisatie of VVE? En wilt u advies over de mogelijkheden om energie te besparen of zelf op te wekken? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met één van onze adviseurs.