40.718 Zonnepanelen in Groningen!

FAQ / Klant worden < Terug naar FAQ Overzicht

 • Wie kan er klant worden van Grunneger Power?

  Iedereen kan klant worden: bedrijven, verenigingen en particulieren. U hoeft niet perse in Noord-Nederland te wonen om energie via Grunneger Power af te kunnen nemen. Wij leveren overal in Nederland energie.

 • Zijn jullie duur?

  Wij hanteren eerlijke en nette prijzen. Onze prijzen zijn vergelijkbaar met de gemiddelde prijzen van andere regionale aanbieders. Wij zijn geen prijsvechters. We kunnen een vriendelijke prijs bieden doordat we weinig overheadkosten hebben.

 • Ben ik van gas- en stroomlevering verzekerd?

  Levering van gas en stroom is gegarandeerd! U kunt geen moment zonder gas en stroom zitten.

 • Kan ik mijn contract bij Grunneger Power gemakkelijk opzeggen?

  Als klant van Grunneger Power kunt u kiezen uit twee contracten. Bij een variabel modelcontract kunt u maandelijks overstappen naar een andere energieleverancier. Bij een 1-jaarscontract kunt u aan het einde van het jaar overstappen. Wilt u een 1-jaarscontract voortijdig opzeggen dan betaalt u een overstapvergoeding.

 • Wat is het verschil tussen lid en klant zijn van Grunneger Power?

  Alle klanten van ons energiebedrijf zijn automatisch lid van Grunneger Power en betalen geen contributie. Is het voor u niet mogelijk om klant te worden? Dan kunt u als particulier lid worden voor 10 euro per jaar. U kunt dan meebeslissen tijdens de Algemene Leden Vergadering, u kunt gebruik maken van zonnepanelenadvies en u krijgt korting bij de zonnepanelenleveranciers waar wij mee samenwerken.

Zoek vragen

Stel je vraag