40.718 Zonnepanelen in Groningen!

Over Ons

Wij zijn een energiecoöperatie die bestaat uit meer dan 1000 leden. Zij zijn energieklanten en burgers, verenigingen en ondernemers die mee willen doen met de duurzame beweging in Groningen of deze een warm hart toedragen. Onze organisatie bestaat verder uit een kernteam, bestuur, een groep wijkambassadeurs en een Doetank.

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en de financiele, juridische en organisatorische verplichtingen van Grunneger Power

Wijkambassadeurs

Om een burgerbeweging kracht te geven, is het belangrijk dat er veel mensen betrokken zijn die hun kennis en kunde (vrijwillig) willen inzetten.

Doetank

De Doetank van Grunneger Power is een ledenplatform waarin denken en doen worden gecombineerd op het gebied van energie, opwekking en besparing.

Kernteam
ws-steven

Steven Volkers (directeur)

ws-leon

Leon Lammers

ws-kai

Kai Hup

ws-daan

Daan Terlingen

ws-anne

Anne Huizinga

ws-norbert

Norbert Buiter

ws-melissa

Melissa van Veenen

ws-marieke

Marieke Wiersma

ws-marianne

Marianne van der Ploeg

ws-petra

Petra Nijboer

ws-sietske

Sietske Schoen

ws-rogier

Rogier Kaatee

Missie

Wij versnellen de energietransitie in Groningen. Dit doen we door het ondersteunen van huishoudens en collectieven bij het besparen, opwekken en uitwisselen van groene energie. Zo wordt energie weer van onszelf en dragen we samen bij aan een duurzaam Groningen.

Visie

Wij streven naar een energieneutraal Groningen. Waarbij energiebedrijven niet langer energie verkopen, maar lokaal uitwisselen tussen huishoudens en bedrijven. Zowel de energie als de inkomsten en werkgelegenheid die hieruit voortkomen blijven zo in de stad.

Lid worden

Is het voor u niet mogelijk om klant te worden van Grunneger Power? Bijvoorbeeld omdat u geen zeggenschap hebt over uw energieleverancier, of omdat u vastzit aan een contract bij een andere energieleverancier? Blijf dan betrokken bij het reilen en zeilen van Grunneger Power door u aan te melden als lid.

green_seperator

green_seperator

Onze partners

Wij werken samen met verschillende partners. Zij delen onze visie op het streven naar een duurzaam Groningen.

logo-alfa college4 logo-awizon3 logo-buurkracht4 logo-drentse kei3 logo-elize3 Dia1logo-entrance3 logo-gemgron4 (12) logo-grek3 logo-groenstebuurt3 logo-gronslim4 (15) logo-hanze4 logo-nijestee4 logo-nld4 logo-noorderpoort4 logo-provgron4 (1) logo-rug4 logo-solarnoord3 logo-solesta3 logo-uskooperaasje3