Is jouw chocoladereep stroom waard?

Jij hebt een Tony’s Chocolonely chocoladereep in handen. Met de actiecode in de binnenkant van de wikkel maak je kans op een zonnepaneel in Zonnepark Vierverlaten t.w.v. €350,-. Daarmee wek je ieder jaar 230 kWh lokale, groene stroom op. En dat 15 jaar lang. Ontdek snel of jouw wikkel een ‘gouden’ wikkel is!

Zonnepark Vierverlaten

Samen met de Gemeente Groningen (de GreSCo) en ENGIE hebben wij - Grunneger Power - een zonnepark gebouwd op een braakliggend bedrijfsterrein bij Hoogkerk. De 7.777 zonnepanelen in dit zonnepark zijn vóór en dóór burgers en bedrijven uit Groningen. Maar ook als je niet in Groningen woont kun je meedoen. Want wij vinden dat iedereen zijn eigen, groene stroom op kan wekken. Meer informatie over Zonnepark Vierverlaten vind je op de website.

Grunneger Power zet zich samen met de Gemeente Groningen en verschillende Groningen Energieneutraal-convenantpartners (waaronder het Alfa-college, de Gasunie en het UMCG) in voor een energieneutraal Groningen. Daar dragen we als organisatie, maar ook als burgers aan bij. Wanneer je meedoet met Zonnepark Vierverlaten, vorm je – met andere betrokken burgers en bedrijven – een belangrijke energiebron. We maken samen 100% groene energie en dragen bij aan een schoner milieu. De opbrengsten stromen niet weg, maar het blijft het geld in onze buurt.

Maak kans op een zonnepaneel

Wil je met jouw chocoladereep kans maken op een zonnepaneel in Zonnepark Vierverlaten? Vul dan hier beneden jouw gegevens en jouw actiecode in. Je ziet gelijk of jij één van de gelukkige prijswinnaars bent. Let op: zie je straks in je scherm dat je een zonnepaneel gewonnen hebt? Bewaar dan jouw winnende wikkel. Voordat we het zonnepaneel aan je overhandigen, controleren we de winnende actiecode.